چاقوی تیز، دوست شماست، چون:

* ایمنی بالاتر: چاقوی تیز با کمترین فشار می‌بُرَد و لیز نمی‌خورد. باور کنید، چاقوی تیز از چاقوی کند ایمن‌تر است!
* برش‌های تمیز و حرفه‌ای: برش مواد غذایی بافت‌دار (مثل نان یا گوجه) را بدون له کردن انجام می‌دهد.
* سرعت عمل: کار شما را در آشپزخانه تا حد زیادی سریع‌تر می‌کند.


چاقوی کند، دشمن شماست، چون:
* خطرناک است: به دلیل نیاز به فشار زیاد، احتمال لیز خوردن و آسیب دیدن دست بالا می‌رود.
* کیفیت غذا را پایین می‌آورد: سبزیجات و گوشت را پاره می‌کند و ظاهر خوبی به غذا نمی‌دهد.
راهنمای جامع انتخاب، تیز کردن و نگهداری
۱. انتخاب درست:
* چاقوی سرآشپز: برای بیشتر کارهای روزمره ضروری است. (همه کاره)
* چاقوی پوست‌کن : برای کارهای ظریف و پوست کندن.
* جنس تیغه: فولاد کربنی (تیزی عالی، نیاز به مراقبت زیاد) یا فولاد ضدزنگ (مقاوم و آسان برای نگهداری).
۲. قانون تیز کردن:
* صیقل دادن : با مصقل (میله فلزی)، برای تراز کردن روزانه یا هفتگی لبه چاقو.
* تیز کردن : با سنگ، برای بازگرداندن لبه واقعی چاقو، هر چند ماه یکبار.
۳. نگهداری هوشمندانه:
* شستشو با دست: هرگز چاقو را در ماشین ظرفشویی نگذارید! حرارت و برخورد با ظروف دیگر آن را کند می‌کند.
* خشک کردن فوری: بلافاصله پس از شستشو آن را خشک کنید تا از زنگ زدن و لک شدن جلوگیری شود.
* تخته برش چوبی/پلاستیکی: از برش روی سطوح سخت مثل شیشه، سنگ یا استیل خودداری کنید.
سوال: شما برای تیز کردن چاقوهاتون از چه روشی استفاده می‌کنید؟ سنگ یا مصقل...؟

جهت مشاهده کارد و ساطور حرفه ای از لینک زیر استفاده کنید:

https://aghakado.ir/foroshgah/store-17