قیمه نذری فقط یک غذا نیست، بلکه بخشی از فرهنگ و باورهای ماست که عطر دلنشین آن در ایام خاص، دل و جان را تازه میکند. این خانم ما را با فوت و فنهای یک قیمه مجلسی و اصیل آشنا میکند تا طعم آن، یادآور بهترین نذریها باشد.
پس در این آموزش، با نکات طلایی و دقیق، این خورشت بینظیر را با هم آماده میکنیم.حتما نظرتون رو بفرمایید.
لینک مشاهده:
https://www.aparat.com/shorts/1983583360934748160
مواد لازم :
پودر هل
لپه ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط ۳ عدد
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۳ ق غ
زعفران غلیظ دم کرده
چوب دارچین
زردچوبه
راز و رمز قیمه :
هل ، چوب دارچین
زعفران غلیظ دم کرده
ترکیب لیمو عمانی
کمی گلاب
یک میلیون تومان هدیه برای فیلم گرفتن از آشپزی برای همه/اطلاعات بیشتر لینک زیر:
دیدگاه خود را بنویسید